Thomas Schauer, ügyvezető

Munkatársaink a WIFI szervezésében rendszeresen vesznek részt tréningeken. Többek között vezetői programsorozaton és munkatársi értékelő-fejlesztési beszélgetésekkel foglalkozó tréningen, informatikai oktatáson. A nyílt tréningkínálatból gyakran választunk fejlesztő programokat. Kiemelném elsősorban az emberileg és szakmailag hiteles trénert, aki elvont, közhelyes, unalmas előadás helyett lendületes, lényegre törő, gyakorlatias stílusával képes fenntartani a figyelmet és aktivizálni a résztvevőket. Kollégáink egytől-egyig hasznosnak ítélték meg a programokat és azóta is hatékonyan alkalmaznak néhány tréningen tanult módszert.
Korrekt ár-érték arány, természetes fényű, megragadó panorámájú szemináriumi terem, figyelmes kapcsolattartás jellemzi még a WIFI által nyújtott szolgáltatást

Névtelen - Copy (7).png

Czili Aladár, ügyvezető igazgató

Munkatársaink különböző tréningeken vettek részt a WIFI Hungária szervezésében. Az ügyfélközpontú cégfilozófia és a modern képzési módszerek bizonyították számunkra, hogy jó képzési partnert választottunk. A szervezés és megvalósítás során szakmai felkészültséget, rugalmasságot és megbízható minőséget tapasztaltunk. Ez teszi számunkra a WIFI-t értékes partnerré.

Névtelen1 - Copy (2).png

Dr. Nagy Zoltán, ügyvezető igazgató

Az elmúlt esztendőben munkatársaink több WIFI-s képzésen is részt vettek. Megbízhatóság, rugalmasság és gyakorlatban jól hasznosítható ismeretátadás jellemzi a tréningeket. A szakmai tudás mellett nagyra értékeljük a WIFI munkatársainak felelősségteljes, segítőkész hozzáállását.

Névtelen2.png

Sigray Mária ügyvezető

A Rondo a WIFI Hungáriát választotta képzési partnerének. A folyamatosan bővülő képzési kínálatban mindig találunk olyan képzést, amely az épp felmerült igényt fedi le. Megint nyugtázhattuk, hogy a WIFI-nél valóban jó dolgok kaphatók.


Névtelen5 - Copy (1).png

Juhász Andrea Groupleader Competence development, teamleader

Együttműködésünk a WIFI-vel több éves múltra tekint vissza. Fontos és aktuális témákat dolgoznak föl szakértő szemmel, és adnak át közérthető formában munkatársainknak, mindig rugalmasan és megbízhatóan végzik munkájukat.


Névtelen4.png

Fenyő András, ügyvezető

Vállalatunknál a továbbképzésnek nagyon nagy a jelentősége. Örülök, hogy ebben a WIFI Hungária a partnerünk. Köszönjük a professzionális, rugalmas, és magas szintű színvonalú fejlesztőprogramokat. Örömmel várjuk az együttműködés folytatását.


Névtelen3 - Copy (1).png

Pohánka Diána, HR referens Human Resources

A WIFI Hungáriával 2010-ben kezdtük meg az együttműködést, több sikeres projektmenedzsment tréninget bonyolítottunk le segítségükkel. A tréner kitűnően szabta testre a képzést a szervezeti struktúrát és kultúrát figyelembe véve, valamint rugalmasan alkalmazkodott munkatársaink különböző felkészültségi szintjéhez. A témában való alapos jártassága, megbízhatósága és az oktatás magas színvonala garantálta a képzés sikerét. A résztvevők hasznos és a gyakorlatban is alkalmazható ismereteket szereztek a tréningek során, ezért bízunk a további együttműködésben.


Névtelen6.png

Szamlerné dr. Kárpáti Mónika, human menedzser

A tréningek során a felkészült és gyakorlatias oktatókkal dolgozhattuk, akik nagy hangsúlyt fektettek a cégre szabott tematikára.

Névtelen7.png

Tálos Szilvia, személyzetfejlesztési vezető

A WIFI-vel való együttműködés előnyeit abban látom hogy felkészült szakembergárdával dolgozhatunk együtt és a képzéseknek rendkívül gyakorlatias jellege van. Nagyon kevés az olyan képző cég, akivel ennyire jól tudunk együtt dolgozni, aki ennyire látja azt, hogy mi a lényeges a SPAR-os kollégák számára és hozzá tudja igazítani a képzési tematikát a mi elvárásainkhoz.

Névtelen8.png

Kis Károlyné oktatási irodavezető

Társaságunk vezetői-utánpótlás csapatának képzését bízta a WIFI-re. A résztvevők visszajelzése és osztályunk véleménye alapján elmondhatjuk, hogy jó döntés volt, mert a WIFI-nek valóban sikerült „lendületbe” hoznia fiataljainkat. A szakmai tudásátadás mellett köszönjük a cég rugalmas hozzáállását, segítőkészségét és az együttműködésünk során végig tapasztalható építő gondolkodását.

Névtelen9.png

Nagy Kornélia, HR vezető

Ajánlom a WIFI Hungária képzéseit, különösen a „Kollégából vezető” tréningjüket, mint újdonságot, mely képzés a WIFI Hungáriától megszokott kiváló minőségben és hozzáértő szakmai tudással nagymértékben hozzá segítette négy kollégánkat is a vezetővé válásukban. A résztvevőink beszámolói alapján azt tapasztaltam, hogy a WIFI Hungária képző ismét beváltotta a hozzájuk fűzött reményeket, elvárásokat, és mindezt jó hangulatban, egyénekre szabottan kis csoportban tették, ügyelve a résztvevők egyediségére. Ajánlom a részvételt minden kollégából vezetővé váló számára.


Névtelen9 - Copy (1).png

Tengely István, OPC vezető

A WIFI tréningjén a részvevők egy teljesen új normázási rendszert ismerhettek meg, ami a tematikát illetően egyértelműen jól értelmezhetően volt felépítve és véleményem szerint mindenki számára újdonságnak számított. Ennek a rendszernek az alkalmazása, a szükséges feltételek megteremtése mellett hasznos lehet számunkra, mint ahogyan azt a megoldott gyakorlati feladatok bizonyították. A hallgatók részére mellékelt segédanyagok, a későbbi gyakorlati alkalmazások során kiválóan használható támpontot nyújtanak. Az előadó rendkívül segítőkész és érdeklődést keltő módon adta át az anyagot a részvevőknek, szakmai tudása, tapasztalata megkérdőjelezhetetlen.


 Névtelen10.png

Maklári Cecília, humánerőforrás vezető

A sanofi-aventis Zrt. Logisztikai és Disztribúciós Központjában az elmúlt egy évbekben több kolléga került vezetői pozícióba, ill. szervezeten kívülről is érkeztek hozzánk menedzserek, több-kevesebb vezetői tapasztalattal. Így a telephelyi humánerőforrás számára elsődleges feladat volt, hogy ezen kollégák vezetői képzési tervét szinte a nulláról kezdve építsük fel. Ehhez megfelelő partnernek találtuk a WIFI-t, akik korábban már bizonyítottak cégünknek tartott más jellegű képzéseken. Az együttműködés során számomra legnagyobb segítséget a folyamatos személyes kapcsolat mellett a képzési terv összeállításakor tapasztalat rugalmasság, gyorsaság, az addicionális tanácsok és a ránk szabott megoldások jelentették.


Névtelen12.png

Stefán Ottilia, Humángazdálkodási osztályvezető

A Vibracoustic Magyarország Kft. Együttműködés a kínai partnerrel témában valósított meg tréninget a WIFI Hungária Oktató és Továbbképző Intézettel. A tartalmi és szakmai elvárások pontosítását követően nagyon jól összeállított képzést tartottak. A tréner kiválóan ismeri a kínai szokásokat, mentalitást. Az átadott anyaggal mind verbálisan mind vizuálisan a résztvevőkre nagy hatást gyakorolt. A sikeres gyakorlati hasznosítás már a mi feladatunk!


 Névtelen14.png

Könczöl Zoltán – HR manager

Évek óta tart a WIFI-vel a sikeres személyzetfejlesztési együttműködés. Magasfokú szakmaiság, precizitás és korrektség jellemzi mind a képzések megszervezését, adminisztrációját mind a tartalmat és a trénereket. Mindamellett a nyílt tréningek az egyéni példákon keresztül kiváló alkalmat nyújtottak vezetőink részére más vállalatok menedzsmentfilozófiájának és kultúrájának megismerésére.

 Névtelen15.png
 Tamás Róbert Étterem vezető, fő sommelier


A vezetői képzésen nagyon jól érezte magát az egész csapat és úgy gondolom sok mindent fogunk hasznosítani a közeljövőben a két nap alatt tanultakból!
Külön köszönet a trénernek a profi tréningért , mindenki nevében mondhatom, hogy nagyon meg voltunk elégedve a munkájával és örülök hogy megismerhettük.

 Névtelen20.png

 
Az Ön Kapcsolattartója

WIFI Hungária Oktató és Továbbképző Intézet
T: +36 (1) 4 880 880
F: +36 (1) 4 880 881
E-mail küldés

kraftwerk | Agentur für neue Kommunikation