Motivációs Térkép®

A kiváló együttműködés és teljesítmény eszköze

A munkatársi elkötelezettség a motiváltságon áll vagy bukik. Tudta, hogy a motiváció mérhető? 


Mit nyújt a program Önnek és csapatának?

Egyedülálló módon

  • számszerű információkkal szolgál munkatársai motivátorairól, motivációs érzékenységéről és jelenlegi motivációs szintjéről
  • konkrét javaslatokat tartalmaz arra, hogy vezetőként milyen körülményekkel, tevékenységekkel, hozzáállással lehet még jobban motiválni
  • kulcsot, vagy másképpen egy „kezelési útmutatót” ad ahhoz, hogy milyen motivációs eszközzel lehet valakit mozgásba hozni, hogyan lehet munkatársainkat rávenni vagy rábeszélni a hatékonyabb munkavégzésre úgy, hogy ne érezzék magukat kihasználva, sőt még jól is érezzék magukat.

Mi is az a Motivational Maps®?

A Motivational Maps® egy ISO akkreditált, online elérhető, az önmagunkról alkotott képünk alapján készített lista, afféle leltár, mely a személyiségtípusok helyett kizárólag a motivációra koncentrál.

Motivational Maps® használata

A Motivational Maps®online kitöltése 10-15 percet vesz igénybe és kiértékelése képzett motivációs szakértők segítségével történik. 

Ezt követően Motivációs Térkép workshopot tartunk, ahol résztvevők megismerik, hogyan használható a Motivációs Térkép az egyén és a csapat optimális működéséhez.

Vezetők számára kidolgozott workshop során az egyén és a csapat motivációs mozgatórúgóinak, összefüggéseire világítunk rá. Javaslatot teszünk arra, milyen lépések lennének szükségesek a fejlődéshez, megtartáshoz, ösztönzéshez – pl. teljesítményértékelő beszélgetéshez, egyes munkatársak ösztönzéséhez, megtartásához.

Motivational mapMire jó a Motivational Maps®?

A Motivational Maps® készítése általában egyéni szintről indul, egy szervezet csoportjában lévő egyént térképezünk fel. A térkép elkészítése után az értékelő (képzett motivációs szakértő úgynevezett Licensed Practitioner) visszajelzést ad a vezetőnek. A riport értékes információkat tartalmaz mind az egyének, mind a csapatok számára. Az értékelő segíthet abban, hogy a vezetők és az egyének jobban megértsék az eredményeket, és javaslatot adhat arra, milyen lépések lennének szükségesek a fejlődéshez. A Motivációs Térkép legfontosabb eredménye minden esetben a teljesítmény növekedése, mivel a motiváció alapvető a magas teljesítményszinthez.

Miben más a Motivational Maps®?

Jobb - mivel számos eszköz csak tájékoztatást nyújt az egyén számára, a Motivational Maps® adatokat gyűjt össze csapat, részleg, és egészen vállalati szinten. Ez lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy adatokat gyűjtsenek a kultúrájukról, az alkalmazottak elkötelezettségéről, az egyéni értékekről is.

Mérhető – A Motivational Maps® az egyetlen eszköz a piacon, amely méri a motivációt.

Lentről felfelé - a Motivational Maps® segíti az egyéneket abban, hogy felfedhessék mit is tehetnek a saját motivációjuk növelése érdekében

Megfizethető - A térképek, a tréningek és a visszajelzések ára nagyon versenyképes. Ez lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy a Motivational Maps®-t költséghatékonyan vezethessék be.

Könnyen értelmezhető – a Motivational Maps® nyelvezete és használata egyszerű. A teszteltek 92% -a megerősítette, hogy a Motivational Maps® könnyen használható.

Névtelen

Felkeltettük érdeklődését?

További információkért kattintson.

Földváry Beáta

E-mail cím: foldvary.beata@wifi.hu

Mobil: 06 30 552 17 34

Tel: 06 (1) 4 880 885