Vezetőfejlesztés
A hosszú távon és komplexen gondolkodó vezető feladata nem az, hogy szeresse az embereket. Nem is az, hogy megváltoztassa őket. Hanem az, hogy képességüknek megfelelő munkát adjon nekik, és az elvárt eredményekhez igazodva fejlessze képességeiket. Ez alól maga a vezető sem kivétel. Képzéseinken szem előtt tartjuk, hogy a vezető honnan indul, és hova szeretne eljutni. Tudását, eszköztárát inspiráló szellemi környezetben gazdagítjuk.

Motivációs Térkép®
Valószínűleg minden vezető volt már olyan élethelyzetben, amikor sok múlott azon, meg tudja-e nyerni munkatársait egy ügynek. Bár a cég előnyeinek a mérlegelésével kell döntést hozni az egyén motivációjának megtalálása a kulcs. Sokféle lehetőségünk van a motiválásra, ösztönzésre, de nem mindegy kinél, mikor melyiket használjuk!  

Projektmenedzsment
Nem elegendő ismerni a projektműködés és projektvezetés elméletét, arra is kell összpontosítanunk, hogy mi a projekt célja. Hogy minden résztvevő érti-e, mi a projektben elfoglalt helye, szerepe. Össze tudja-e egyeztetni projektfeladatait és a szakmai elvárásokat? Egy nyelvet beszél-e a projektcsapat és a tagok mindegyike tisztában van-e a módszertannal?

A cég és a projekt valódi igényét figyelembe véve egyedi fejlesztési csomagot állítunk össze a kezdő szinttől a PMP vizsgára felkészülésig, sok-sok esettanulmánnyal, szimulációval.

Személyes hatékonyság
"Az egyetlen fenntartható előny versenytársaiddal szemben az, ha képes vagy gyorsabban tanulni, mint ők.” – mondta a Shell fő tervezője Arie De Geus. A hagyományostól eltérő, kreatív válaszok megtalálása, a rugalmasság minden cég eredményességének, sokszor életben maradásának a kulcsa. A szervezet valamennyi tagjától elvárt, hogy gyorsan reagáljon, folyamatosan gondolkodjon, új eljárásokat és folyamatokat alkalmazzon és dolgozzon ki."

Ehhez kínálunk egyedi, vállalati igényekhez és szerkezethez igazodó készségfejlesztő megoldásokat. Profitálj belőle te is!

Informatika
Az online környezetben felértékelődik az informatikai tudás. Nincs a közelünkben egy informatikus vagy egy segítőkész kolléga, aki megmutatja a hőn áhított függvényt vagy beállítást. Ezekre a kihívásokra ajánljuk, az új helyzetre reagálva kialakított informatikai képzéseinket.

A képzések előtt mindig felmérjük a résztvevők tudását és igényét, javaslatot teszünk a csoportok kialakítására; a WIFI informatika képzése után gyorsabban és rutinosabban tudod használni a számítógépet!

HR támogatás és trénerképzés
A HR munka velejárója szinte mindig valamilyen változás.
A munkatársak tudásának növekedése, új kollégák megtalálása, tehetségek kiemelése és megtartása. A változásnak pedig tökéletesen illeszkednie kell a vállalat stratégiájához és értékeihez. Ennek eredményeként a viselkedést könnyebben lehet megváltoztatni, a célokat hamarabb lehet elérni és a siker tartósabb. A változás igénye alól maga a HR-es sem kivétel!
Képzéseink fókuszában a naprakész tudásbővítés áll, best practice példákkal és a legfrissebb tréneri módszertannal.

Facility Management
Egy létesítménygazdálkodási menedzser az üzemeltetés és a beszerzések során rengeteg váratlan helyzettel találkozik, amelyek megoldásához egyszerre van szüksége gyakorlati tudásra, a gazdasági és jogi háttér megismerésére, és hatékony vezetői és kommunikációs készségekre. Képzésünkön a facility managerek egyszerre sajátíthatják el ezt a komplex tudáscsomagot.

Művezető képzés és LEAN
A művezető a termelés közvetlen irányítója. Szerepe felértékelődött, felelőssége megnövekedett az automatizáció hatására. Feladata a működtetés, a fejlesztés, az operátorok irányítása. Elvárják tőle azt is, hogy ne csak megoldja, de meg is előzze a problémákat, ne csak ellenőrizze, de aktivitásra is mozgósítsa a beosztottakat. Gyakran a betanítás, mentorálás is rá vár.