A TÖRTÉNETMESÉLÉS NEM AZONOS A SZTORIZGATÁSSAL.

A történetmesélés az üzleti kommunikációban sokkal több, mint puszta színesítés és szórakoztatás.

A TÖRTÉNETMESÉLÉS KÉPESSÉGE FEJLESZTHETŐ!

Kiknek ajánljuk a tréninget?

  • Vezetőknek, akiknek fontos, hogy érdekesen és inspirálóan adják át tapasztalataikat munkatársaiknak, hogy tettekre sarkallják őket.
  • Értékesítésítőknek, mérnököknek, logisztikusnak és azoknak, akik az adatokból metaforákat szeretnének varázsolni, hogy mondanivalójuk célba érjen.
  • Startuppereknek, akiknek fontos, hogy ötleteiket és saját vállalkozásukat eladják és gyors növekedésnek indulhassanak.
  • Mindenkinek, aki fontosnak tartja, hogy előadása alatt a hallgatóság figyelmét lekössék és hatásosan adják át mondanivalójukat.

Mivel fog Ön a tréningen gazdagodni?

  • Megtanulja, hogyan helyezze az előadás mondanivalóját átütő erejű történetbe, hogy a hallgatóság minél több mindent megértsen!   
  • Hogyan alakítsa a dolgok menetét prezentációval, változást érjen el, érzésekre és tettekre mozgósítva a hallgatóságot.
  • Előadásmód, hitelesség, stílus és felkészülés, hogy a prezentáció lenyűgöző legyen! 

A képzés tartalma:

Történetmesélés/storytelling - a magával ragadó előadő első számú eszköze

  • Miért nélkülözhetetlen a kiemelkedő előadó számára a történetmesélés? Mi a történet? Mit tud a történet, amit nem tud az érv? Melyek a történettel kapcsolatos legnagyobb félelmek és előítéletek? Melyek a történetmesélés során elkövetett tipikus hibák?
  • Milyen a jól elmesélt történet?
  • A történetek a magával ragadó előadásban/prezentációban

Oberhuber Mónika, Alukönigsthal Kft ügyvezető a magával ragadó prezentáció tréningről:

"A képzés mély nyomokat hagyott bennem, bevallom, a könyvbe éjszakánként bele-beleolvasok, és mindig találok néhány gondolatot, ami hozzáad az addigi elképzeléseimhez vagy legalább megerősítést kapok. „

A képzés trénere: Györffy Kinga. Szakterületei a történetmesélés a magával ragadó el(ő)adásban, a meggyőzés természete és technikái, modern retorika. Az elmúlt tíz évben több száz felső- és középvezető, értékesítő, startupper, valamint egyetemista fejlesztésében, illetve felkészítésében vett részt. Add elő magad − A magával ragadó előadás titkai című könyve, az első magyar könyv, amely részletesen tárgyalja a storytelling, vagyis a meggyőzési célú történetmesélés témáját.

A képzés időtartama: 2 nap

A képzés díja: 160 000 Ft + ÁFA/fő, mely tartalmazza az egész napos bekészítés, és az ebéd díját is. 

Időpont: Képzési kalendárium

Jelentkezem a képzésre: 

Jelentkezem (on-line formátum)

Jelentkezem (Word formátum)

Érdeklődöm (on-line formátum)

Érdeklődöm (Word formátum)