Körülbelül 1 évvel ezelőtt kerültem kapcsolatba a WIFI-vel műszakvezető és lean képzések kapcsán. Rendkívül felkészült és nagy tapasztalattal rendelkező trénerekkel dolgoznak, ami számomra a két legfontosabb dolog egy tréning szervezésénél. Ami erre még jobban ráerősített az a sok sok pozitív visszacsatolás a képzések után a munkavállalóinktól.

Király-Szabó Zsuzsanna, HR Group Leader DUNAPACK_MAGYARORSZAG.pngKollégáink több képzésen vettek részt a WIFI Hungária szervezésében: csapatépítő vezető, értékesítés nem értékesítőknek, excel tréning. A képzések tematikája testre szabható volt, a gyakorlatra helyezte a hangsúlyt. A kollégák felkészült trénerekkel találkoztak, akik minden felmerülő kérdésre azonnal igyekeztek választ találni. A WIFI minden munkatárására elmondható a segítőkész hozzáállás és megoldásorientált gondolkodásmód.

Nagy Attila, ügyvezető igazgató   doka_logo_rgb_2.jpgMunkatársaink a WIFI szervezésében rendszeresen vesznek részt tréningeken. Többek között vezetői programsorozaton és munkatársi értékelő-fejlesztési beszélgetésekkel foglalkozó tréningen, informatikai oktatáson. A nyílt tréningkínálatból gyakran választunk fejlesztő programokat. Kiemelném elsősorban az emberileg és szakmailag hiteles trénert, aki elvont, közhelyes, unalmas előadás helyett lendületes, lényegre törő, gyakorlatias stílusával képes fenntartani a figyelmet és aktivizálni a résztvevőket. Kollégáink egytől-egyig hasznosnak ítélték meg a programokat és azóta is hatékonyan alkalmaznak néhány tréningen tanult módszert.
Korrekt ár-érték arány, természetes fényű, megragadó panorámájú szemináriumi terem, figyelmes kapcsolattartás jellemzi még a WIFI által nyújtott szolgáltatást

Thomas Schauer, ügyvezető   ww_gebr-weiss.gif
Munkatársaink különböző tréningeken vettek részt a WIFI Hungária szervezésében. Az ügyfélközpontú cégfilozófia és a modern képzési módszerek bizonyították számunkra, hogy jó képzési partnert választottunk. A szervezés és megvalósítás során szakmai felkészültséget, rugalmasságot és megbízható minőséget tapasztaltunk. Ez teszi számunkra a WIFI-t értékes partnerré.

Czili Aladár, ügyvezető igazgató Névtelen1 - Copy (2).pngAz elmúlt esztendőben munkatársaink több WIFI-s képzésen is részt vettek. Megbízhatóság, rugalmasság és gyakorlatban jól hasznosítható ismeretátadás jellemzi a tréningeket. A szakmai tudás mellett nagyra értékeljük a WIFI munkatársainak felelősségteljes, segítőkész hozzáállását.

Dr. Nagy Zoltán, ügyvezető igazgató  Névtelen2.pngEgyüttműködésünk a WIFI-vel több éves múltra tekint vissza. Fontos és aktuális témákat dolgoznak föl szakértő szemmel, és adnak át közérthető formában munkatársainknak, mindig rugalmasan és megbízhatóan végzik munkájukat.


Juhász Andrea Groupleader Competence development, teamleader  Névtelen4.pngVállalatunknál a továbbképzésnek nagyon nagy a jelentősége. Örülök, hogy ebben a WIFI Hungária a partnerünk. Köszönjük a professzionális, rugalmas, és magas szintű színvonalú fejlesztőprogramokat. Örömmel várjuk az együttműködés folytatását.


Fenyő András, ügyvezető  Névtelen3 - Copy (1).png


A WIFI Hungáriával 2010-ben kezdtük meg az együttműködést, több sikeres projektmenedzsment tréninget bonyolítottunk le segítségükkel. A tréner kitűnően szabta testre a képzést a szervezeti struktúrát és kultúrát figyelembe véve, valamint rugalmasan alkalmazkodott munkatársaink különböző felkészültségi szintjéhez. A témában való alapos jártassága, megbízhatósága és az oktatás magas színvonala garantálta a képzés sikerét. A résztvevők hasznos és a gyakorlatban is alkalmazható ismereteket szereztek a tréningek során, ezért bízunk a további együttműködésben.


Pohánka Diána, HR referens Human Resources  Névtelen6.pngA tréningek során a felkészült és gyakorlatias oktatókkal dolgozhattuk, akik nagy hangsúlyt fektettek a cégre szabott tematikára.

Szamlerné dr. Kárpáti Mónika, human menedzser  Névtelen7.pngA WIFI-vel való együttműködés előnyeit abban látom hogy felkészült szakembergárdával dolgozhatunk együtt és a képzéseknek rendkívül gyakorlatias jellege van. Nagyon kevés az olyan képző cég, akivel ennyire jól tudunk együtt dolgozni, aki ennyire látja azt, hogy mi a lényeges a SPAR-os kollégák számára és hozzá tudja igazítani a képzési tematikát a mi elvárásainkhoz.

Tálos Szilvia, személyzetfejlesztési vezető  Névtelen8.pngTársaságunk vezetői-utánpótlás csapatának képzését bízta a WIFI-re. A résztvevők visszajelzése és osztályunk véleménye alapján elmondhatjuk, hogy jó döntés volt, mert a WIFI-nek valóban sikerült „lendületbe” hoznia fiataljainkat. A szakmai tudásátadás mellett köszönjük a cég rugalmas hozzáállását, segítőkészségét és az együttműködésünk során végig tapasztalható építő gondolkodását.

Kis Károlyné oktatási irodavezetőNévtelen9.pngAjánlom a WIFI Hungária képzéseit, különösen a „Kollégából vezető” tréningjüket, mint újdonságot, mely képzés a WIFI Hungáriától megszokott kiváló minőségben és hozzáértő szakmai tudással nagymértékben hozzá segítette négy kollégánkat is a vezetővé válásukban. A résztvevőink beszámolói alapján azt tapasztaltam, hogy a WIFI Hungária képző ismét beváltotta a hozzájuk fűzött reményeket, elvárásokat, és mindezt jó hangulatban, egyénekre szabottan kis csoportban tették, ügyelve a résztvevők egyediségére. Ajánlom a részvételt minden kollégából vezetővé váló számára.


Nagy Kornélia, HR vezető  Névtelen9 - Copy (1).pngA WIFI tréningjén a részvevők egy teljesen új normázási rendszert ismerhettek meg, ami a tematikát illetően egyértelműen jól értelmezhetően volt felépítve és véleményem szerint mindenki számára újdonságnak számított. Ennek a rendszernek az alkalmazása, a szükséges feltételek megteremtése mellett hasznos lehet számunkra, mint ahogyan azt a megoldott gyakorlati feladatok bizonyították. A hallgatók részére mellékelt segédanyagok, a későbbi gyakorlati alkalmazások során kiválóan használható támpontot nyújtanak. Az előadó rendkívül segítőkész és érdeklődést keltő módon adta át az anyagot a részvevőknek, szakmai tudása, tapasztalata megkérdőjelezhetetlen.


Tengely István, OPC vezető   Névtelen10.pngA sanofi-aventis Zrt. Logisztikai és Disztribúciós Központjában az elmúlt egy évbekben több kolléga került vezetői pozícióba, ill. szervezeten kívülről is érkeztek hozzánk menedzserek, több-kevesebb vezetői tapasztalattal. Így a telephelyi humánerőforrás számára elsődleges feladat volt, hogy ezen kollégák vezetői képzési tervét szinte a nulláról kezdve építsük fel. Ehhez megfelelő partnernek találtuk a WIFI-t, akik korábban már bizonyítottak cégünknek tartott más jellegű képzéseken. Az együttműködés során számomra legnagyobb segítséget a folyamatos személyes kapcsolat mellett a képzési terv összeállításakor tapasztalat rugalmasság, gyorsaság, az addicionális tanácsok és a ránk szabott megoldások jelentették.


Maklári Cecília, humánerőforrás vezető  Névtelen12.pngA Vibracoustic Magyarország Kft. Együttműködés a kínai partnerrel témában valósított meg tréninget a WIFI Hungária Oktató és Továbbképző Intézettel. A tartalmi és szakmai elvárások pontosítását követően nagyon jól összeállított képzést tartottak. A tréner kiválóan ismeri a kínai szokásokat, mentalitást. Az átadott anyaggal mind verbálisan mind vizuálisan a résztvevőkre nagy hatást gyakorolt. A sikeres gyakorlati hasznosítás már a mi feladatunk!


Stefán Ottilia, Humángazdálkodási osztályvezető  Névtelen14.png
 


A vezetői képzésen nagyon jól érezte magát az egész csapat és úgy gondolom sok mindent fogunk hasznosítani a közeljövőben a két nap alatt tanultakból!
Külön köszönet a trénernek a profi tréningért , mindenki nevében mondhatom, hogy nagyon meg voltunk elégedve a munkájával és örülök hogy megismerhettük.

 Tamás Róbert Étterem vezető, fő sommelier Névtelen20.png


Egy globálisan működő konszern számára nélkülözhetetlen a professzionális tervezés és a több nyelven való megvalósítás. A WIFI Hungáriában azt a tökéletes képzési partnert találtunk meg, mely garantálni tudja a többnyelvűséget, a rugalmasságot, a nyitottságot, a professzionalitást és a célorientált megvalósítást. 

Michael Toth, fejlesztési iroda   ADA.jpg